Bliv medlem af DOF BirdLife

Bliv medlem af DOF BirdLife


Der er hårdt brug for at beskytte fuglene og forbedre deres levesteder. Som medlem af DOF BirdLife hjælper du os med at beskytte fuglene og støtte bevarelsen af vigtige naturområder over hele verden. Medlemmerne er hjørnestenen i vores arbejde for vores naturbeskyttelse og sammen sørger vi for, at give alle muligheden for at opleve et rigt og varieret fugleliv.

Medlemsfordele
Med dit medlemskab får du samtidig en lang række attraktive medlemsfordele – og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse.

Som medlem får du bl.a. magasinet, Fugle og Natur, tilsendt med posten fire gange årligt. Du får derudover adgang til Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift, og du kan deltage gratis i en masse fugleture. Sidst men ikke mindst kan du som medlem få op til 20% rabat på et stort udvalg af varer i Naturbutikken. Alt dette og meget mere kan du læse mere om under vores medlemsfordele her.

Loading...
520 DKK / årligt
Betaler
Information om betaler af medlemskab.
Modtager
Information på modtager af medlemskab.
Andet

Priser
Ud over kontingentet er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af et medlemskab eller en gaveaftale.

Kvittering
Du modtager en kvittering for oprettelsen af dit køb.

Registrering af oplysninger
Dansk Ornitologisk Forening registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med medlemskabet. Dansk Ornitologisk Forening gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet.

Kontakt
Ved oprettelse af medlemskab gives Dansk Ornitologisk Forening lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon ifbm. med foreningens arbejde.

Når du bliver medlem bliver du automatisk tilmeldt foreningens nyhedsbrev med nyheder om fugle og naturpolitik, aktiviteter, kampagner og lign. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i den enkelte email eller på Min Side.

Fortrydelsesret og ophør
Der er ingen fortrydelsesret på dit køb af medlemskab og DOF tilbagebetaler ikke kontingent ved ophør.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved medlemskabet kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer:

Dansk Ornitologisk Forening
VESTERBROGADE 140
1620 KØBENHAVN V

Tlf. +45 3328 3800
Mail: dof@dof.dk
Url: https://www.dof.dk/
CVR-nr: 54752415

OBS: Grundet ferielukning i DOF’s sekretariat sendes velkomstpakker først ud i uge 32.

Enkeltdonationer via MobilePay
Alle beløb har betydning for fuglene og deres levesteder. Derfor kan du også vælge at støtte DOF’s arbejde for fuglene og naturen via MobilePay ved at sende et valgfrit beløb til os på: 673526.
Ønsker du fradrag for dit enkeltbidrag er det vigtigt, at du indtaster dit CPR i overførslens beskedboks og kontakter os på: dof@dof.dk eller tlf: 33 28 38 00, så vi kan indberette fradraget.