Foto: Klaus Dichmann
Medlem

Medlem

Som medlem støtter du bevarelse af vigtige naturområder over hele verden. Du får samtidig en lang række attraktive medlemsfordele – og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse.

Medlemmerne er hjørnestenen i vores arbejde. Din støtte er med til at gøre vores arbejde for fuglene og naturen muligt. Sammen sørger vi for, at give alle muligheden for at opleve et rigt og varieret fugleliv.

Som medlem får du magasinet, Fugle og Natur, tilsendt med posten fire gange årligt. Du får også Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift digitalt, dog med mulighed for at få et fysisk eksemplar tilsendt gratis – dette udkommer ligeledes kvartalsvis. Hvert år har du desuden mulighed for at bestille en fysisk udgave af årbogen, Fugleåret, som du under alle omstændigheder modtager elektronisk. Alt dette og meget mere kan du selv bestemme inde på vores medlemsportal, Min side.

PS. fik vi sagt, at du som medlem får op til 20% rabat i Naturbutikken?

Læs om dine fordele som medlem her.

Loading...
520 DKK / årligt
Betaler
Information om betaler af medlemskab.
Modtager
Information på modtager af medlemskab.
Andet

Oprettelse af medlemskab
Ved oprettelse af medlemskab giver du Dansk Ornitologisk Forening lov til at tilmelde dit medlemskab til Betalingsservice med en årlig trækning af dit kontingent.

Priser
Ud over kontingentet er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en fast gaveaftale.

Kvittering
Du modtager en kvittering for oprettelse.

Registrering af oplysninger
Dansk Ornitologisk Forening registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives kun til Betalingsservice. Dansk Ornitologisk Forening gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet. Dansk Ornitologisk Forening bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Registrering sker via en sikker server hos ePay, hvor oplysningerne krypteres.

Kontakt
Ved oprettelse af medlemskab gives Dansk Ornitologisk Forening lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon ifbm. med foreningens arbejde.

Ophør
Medlemskaber skal opsiges inden den 10. i måneden før medlemskabet ønsket opsagt.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på din donation/ medlemskab.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer:

Dansk Ornitologisk Forening
VESTERBROGADE 140
1620 KØBENHAVN V

Tlf. +45 3328 3800
Mail: dof@dof.dk
Url: https://www.dof.dk/
CVR-nr: 54752415