Bliv medlem af DOF BirdLife

Som medlem får du op til flere fordele!

Bliv medlem og støt naturen

Som medlem støtter du bevarelse af vigtige naturområder over hele verden. Du får samtidig en lang række attraktive medlemsfordele – og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse. Læs om dine fordele som medlem her. 
Loading...
Vælg et månedligt beløb:
Ørneklubben 6 - 12 år
265 DKK / årligt
DOF BirdLife
DOF´s eksklusive tilbud til dig, der er mellem 6 og 12 år. Du modtager vores magasin, Fugle & Natur, med seje artikler og flotte fotos fire gange årligt. Du får også adgang til alle DOF´s ture og kurser - gerne sammen med en voksen ledsager. Og så får du adgang til helt særlige ture, som kun er for Ørneklubben.
Ungdomsmedlem
265 DKK / årligt
DOF BirdLife
For dig, som er under 30 år. Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.
Medlem
520 DKK / årligt
DOF BirdLife
Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.
Husstandsmedlemskab
695 DKK / årligt
DOF BirdLife
Få alle DOF’s tilbud til alle personer på adressen. Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.