Bliv medlem af DOF BirdLife

Som medlem får du op til flere fordele!

Bliv medlem og støt naturen

Som medlem støtter du bevarelse af vigtige naturområder over hele verden. Du får samtidig en lang række attraktive medlemsfordele – og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse. Læs om dine fordele som medlem her. 
Loading...
Vælg et månedligt beløb:

Priser
Ud over kontingentet er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af et medlemskab eller naturbeskyttelse.

Kvittering
Du modtager en kvittering for oprettelsen af dit køb.

Registrering af oplysninger
Dansk Ornitologisk Forening registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med medlemskabet og naturbeskyttelsesbidraget. Dansk Ornitologisk Forening gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet.

Fradrag
Hvis støttegiver har oplyst sit CPR-nr. til Dansk Ornitologisk Forening med henblik på skattefradrag af beløbet til naturbeskyttelse efter gældende regler, vil Dansk Ornitologisk Forening sørge for indberetning til SKAT af det samlede donerede beløb. Derudover er der ingen modydelse fra Dansk Ornitologisk Forening til støttegiver, ligesom at støttegiver ingen forpligtelser har på baggrund af donationen. Medlemskontingenter berettiger ikke skattefradrag.

Kontakt
Ved oprettelse af medlemskab og donationer gives Dansk Ornitologisk Forening lov til at kontakte medlemmet på e-mail og telefon ifbm. med foreningens arbejde.

Når du bliver medlem bliver du automatisk tilmeldt foreningens nyhedsbrev med nyheder om fugle og naturpolitik, aktiviteter, kampagner og lign. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i den enkelte email eller på Min Side.

Fortrydelsesret og ophør
Der er ingen fortrydelsesret på dit køb af medlemskab og DOF tilbagebetaler ikke kontingent ved ophør.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved medlemskabet kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer:

Dansk Ornitologisk Forening
VESTERBROGADE 140
1620 KØBENHAVN V

Tlf. +45 3328 3800
Mail: dof@dof.dk
Url: https://www.dof.dk/
CVR-nr: 54752415

Ørneklubben
265 DKK / årligt
DOF BirdLife
For dig der er mellem 6 og 12 år. Med dette medlemskab får du adgang til nogle helt særlige ture, som kun er for Ørneklubben. Ved oprettelsen modtager du også en sej velkomstpakke, som bl.a. indeholder en børnekikkert.
Ungdomsmedlem
265 DKK / årligt
DOF BirdLife
For dig som er under 30 år. Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.
Medlem
520 DKK / årligt
DOF BirdLife
Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.
Husstandsmedlemskab
695 DKK / årligt
DOF BirdLife
Få alle DOF’s tilbud til alle personer på adressen. Hjælp fuglene og modtag bl.a. magasinet Fugle og Natur, få adgang til flere hundrede gratis fugleture og få gode rabatter i Naturbutikken.